در بین بهترین غذاهای ایرانی، کباب همیشه در صدر لیست است. قدمت کباب در ایران به دوران قاجار بازمیگردد. برخی از منابع، ورود چلوکباب به ایران را به ناصرالدین شاه نسبت دادهاند. اعتمادالسلطنه در کتاب خاطراتش اشاره کرده است که ناصرالدین شاه دستور تهیه کباب را به تقلید از غذایی قفقازی رواج داد و با کمی تغییر در آن، کباب رایج ایرانی را به یک غذای اصیل تبدیل کرد. کبابها از برجستهترین غذاهای ایرانی هستند که تنوع بسیاری دارند و در هر منطقه، با روشهای خاصی تهیه میشوند. از معروفترین انواع کباب میتوان به دندهکباب، کباب کوبیده، برگ، بختیاری و شیشلیک اشاره کرد.